BEWONDER
 
Marjolijn van den Eeden

Vrouwencirkel in Waalre (omgeving Eindhoven)

Op zoek naar een vrouwencirkel in Waalre (omgeving Eindhoven)? De cirkels zijn voor elke vrouw, jong en oud, die opzoek is naar een magisch ontspannen moment. Een moment om op te laden, je te verbinden met jezelf en jezelf helemaal te zien. Door jezelf te laten horen en zien in de groep, masker af te zetten en samen ECHT te durven zijn creëer je een cirkel van heling. Heling voor elke vrouw. En dit alles in de mooie en sterke vrouwenenergie. Energie die gericht is op naar binnen keren, intuïtie en overgave. 

Mijn intentie voor deze avonden is simpel, maar dat wil niet zeggen dat het altijd gemakkelijk zal zijn.
Wat ik met de vrouwencirkel wil creëren is een plek voor een moment om;

- Tot jezelf te komen (thuiskomen)
- Echt te (leren) luisteren naar jezelf (je innerlijke stem)
- Aandachtig in het moment zijn (bewustzijn)
- Jezelf opladen en energie delen (verbinden met de oerkracht en je vrouwelijke energie)

Wat je bent en voelt is energie.
Er bij stilstaan geeft inzicht, ruimte en ontspanning. Met oordeelloosheid en een milde houding naar jezelf en de groep (de ander) ontstaat een sfeer waarin veiligheid, liefde en verbondenheid kan plaatsvinden.

Delen is helen en ontvangen
; namelijk wat je uitspreekt krijgt de ruimte om er te zijn (helen) en je ontvangt door te spreken de ruimte die van jouw is in de cirkel.
Luisteren is geven en ontvangen; Je geeft jouw volledige aandacht aan de ander en ontvangt de energie die voor jou nodig is (iets kan je raken of aan het denken zetten).

Er zijn drie soorten vrouwencirkel-groepen, namelijk een gesloten, een open groep en een thema vrouwencirkel.
Een gesloten groep bestaat uit een vaste groep vrouwen die een reeks van 5 cirkels met elkaar beleven. De tijd tussen de cirkels ligt rond de 4 a 5 weken. Door de frequentie van 5 keer zal (verdere) verdieping mogelijk zijn omdat je vertrouwd met elkaar raakt en de manier van delen en helen in een cirkel.

Een open groep is voor vrouwen die graag af en toe aansluiten of ter kennismaking met een vrouwencirkel. Deze cirkels wisselen dus van samenstelling. Aanmelden kan per keer. 

Een thema vrouwencirkel is een cirkel waarin een vast thema als leidraad wordt genomen. Thema’s verschillen per keer. Denk hierbij aan; seizoenen, verdieping in de vrouwenenergie, (pre) moederschap, en energie- en lichtwerk. De cirkels hebben altijd een interactief deel om de energie van de groep optimaal te benutten. Aanmelden voor deze cirkels kan per keer.

Alle cirkels zijn doorgaans in de avond, kijk voor de actuele tijden in de agenda. 

Voel je welkom om te komen ervaren, delen en helen.

 

 

Ervaringen van vrouwen die je voorgingen;'

'Even weg uit het "vaak drukke" heden en terug naar jezelf. In stilte en met liefde. Delen en horen. Zien en voelen. Vanuit jouw kracht als vrouw. Alle facetten laten passeren. Om weer met een nieuwe frisse energie weg te gaan.'' - L.P

''Ik heb de besloten vrouwencirkels als magisch ervaren. Het bewust stil staan, luisteren naar en delen met een groep vrouwen waarbij veel herkenning en erkenning is. Geen verkapte praatgroep, maar vanuit de juiste intentie delen.
Jouw invulling van iedere avond was super afgestemd op de groep!
De tijd nemen met en voor elkaar waardoor je in een diepere verbinding komt met jezelf en elkaar. Kwetsbaar en krachtig tegelijk!
Ik kijk uit naar het vervolg en kan het iedere vrouw aanraden om deel te nemen! Liefs'' - A.C

''Lieve Marjolijn, Ik heb de vrouwencirkels echt ervaren als een momentje stilstaan bij jezelf en de ander, even terug naar binnen, delen en ervaren samen.
Dit allemaal liefdevol vanuit jou begeleid, met oprechte aandacht en betrokkenheid bij de groep. Er was veel ruimte voor ieders inbreng en alles was goed. Je bent er wat mij betreft absoluut in geslaagd een veilige setting te creëren.
Ik vind het een gave hoe je ondersteunt in het naar binnen keren en afzakken in onszelf.
Veel liefs,'' -A.W

"De vrouwencirkel. Dit was voor mij echt mijn allereerste ervaring in deze samenstelling. Op voorhand wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten en vertrouwde ik vooral op Marjolijn. Zij gaf me het zelfvertrouwen om te mogen zijn wie ik ben. En wat heb ik er veel uit gehaald. Het ongeremd mogen delen maar vooral het ontvangen van wijsheden van al die fantastische vrouwen. Het stukje tot jezelf komen door middel van meditatie en zelfreflectie. Heel bijzonder in de kundige handen van Marjolijn. Mooi en soms emotioneel. Maar telkens thuis komen met een ontspannen gevoel. Dankjewel Marjolijn!" - E.A

''Ik heb de cirkels als heel prettig en vol vertrouwen ervaren. Ondanks eigen onzekerheid voelde ik geen drempel in het delen en luisteren.
Ik heb de structuur en de afwisseling als prettig ervaren en elke keer nam ik nieuwe positiviteit mee naar huis.
Het loslaten van alles (thuis en gedachten in het moment) lukte misschien niet altijd, maar de oefening met de muziek hielp daar enorm bij. En ondanks dat ik dieper mediteren lastig vind is het me gelukt me aan jouw begeleiding over te geven en me te laten leiden door jouw woorden.
Nogmaals bedankt voor de fijne en mooie ervaringen'' - D.


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram