BEWONDER
 
Marjolijn van den Eeden

Psycho-energetisch werk en vrouwencirkels

Hoe bewonder jij jezelf op dit moment? Waar ben je naar opzoek? Meer rust in je hoofd? Wil je patronen doorbreken die je belemmeren of voel je de behoefte om meer verdieping te vinden in jezelf of je huidige leven? Dat kan een moment van echt even stilstaan bij jezelf helpen. Ik help je graag vooruit om jezelf (opnieuw) te bewonderen en in jouw kracht te komen. Ik bied hiervoor meerdere mogelijkheden aan waaronder verschillende energetische consulten en vrouwencirkels. 

Voel en ervaar wat bij je past en voel je bovenal welkom bij Bewonder! 


Vrouwencirkels geven je de ruimte om jezelf volledig te bewonderen in het NU. In de energie van de vrouw waaronder de overgave, samen delen en helen. Door middel van jouw gevoel en het innerlijk weten kun je antwoorden vinden van dat wat je aandacht vraagt. Tevens staan ontspanning, meditatie en intuïtieve ontwikkeling centraal. 

passender om meer de diepte in te gaan en liever individueel en op maat? Dan is een energetisch consult/reading een mooie mogelijkheid. Ik zal in liefde met je meekijken. Jou de spiegel geven om weer te bewonderen. Bewonderen wie je bent en te voelen dat je in je kracht komt. Want mooi mens, bewonderen geeft nieuwe inzichten. Inzichten die je wellicht bent vergeten of verloren, zodat jij je weer compleet mag voelen. Voor een pscyho-energetische reading is ook een online mogelijkheid. 

Bewonder jezelf en anderen, daar ligt de blik terug naar jezelf. De wereld is een spiegel. Hoe jij bewondert zegt veel over hoe jij jezelf en de wereld ziet.
Ik ben er van overtuigd dat zelfbewondering in liefde de eerste stap is naar terug in je kracht komen.

Terug in je kracht komen gaat overigens niet over eerst hard vallen of vast lopen. Het is ten alle tijden een mooi cadeau voor jezelf om je eigen krachten en kwaliteiten te bewonderen. En vanuit daar (bewuster) te groeien en verdieping te vinden in je huidige leven. 

Praktijk Bewonder is gevestigd in Waalre (Waalre-Dorp) 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram