BEWONDER
 
Marjolijn van den Eeden

Psycho-energetische reading

Een persoonlijke reading, wellicht een eerste stap en een begin om (opnieuw) naar jezelf te kijken.
Herinnerd worden aan de dingen die je bent vergeten of verloren, of niet meer in geloofd. 

Door de afstemming op jouw unieke energie krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen. Ook ligt hier een eerste stap naar wat weer bewonderd mag worden en in zijn kracht mag komen te staan. Het doel is bewustwording van wie je op dit moment bent, hoe jij nu in het leven staat en waar voor jou momenteel de blokkades liggen.

Een reading geeft inzicht en informatie over wie jij in essentie bent.
Je gaat naar huis na een afsluiting met een healing waarin jouw unieke energie weer in balans wordt gezet en je met beiden benen op de grond naar huis gaat. Weer letterlijk terug in jouw eigen kracht.

Hoe ziet een reading er uit?

  • Stiltemoment om af te stemmen op jouw energie
  • Wat er doorkomt zal zijn uiting vinden op een (aan)tekening die ter ondersteuning gemaakt wordt
  • Na het stiltemoment zullen, op basis van de (aan)tekening, alle bevindingen doorgenomen worden en is er ruimte voor een gesprek en vragen.
  • We eindigen met een korte healing zodat je energie in balans komt en je met een goed gevoel naar huis gaatErvaringen van mensen die je voor gingen;

''Ik zie mezelf als een matig zweverig persoon. Toch was ik heel nieuwsgierig naar een reading. Na wat googelen kwam ik er niet uit, ik kon geen goede aanbieder vinden. Toen Marjolijn aangaf dat ze ging starten met Bewonder wist ik meteen dat ik bij haar een reading wilde doen.
De reading heb ik als heel waardevol ervaren. Ik kon alles wat Marjolijn zei goed plaatsen en het sloot echt aan op de issues waar ik mee worstelde, zonder daarover verteld te hebben. Na de reading deed Marjolijn een healing. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wat dat precies inhoudt, maar het heeft wel gewerkt. Ik ervaar na de reading en healing veel meer rust, precies waar ik behoefte aan had''. -M.N

''Bedankt voor de mooie inzichten van deze avond.. Dat bewonder ik echt in je.'' - SLocatie Reading: Waalre (omgeving Eindhoven) De reading zal gehouden worden in mijn praktijk in Waalre (omgeving Eindhoven). Ben je dus op zoek naar een reading in de omgeving Eindhoven stuur een bericht en hopelijk zie ik je snel voor een reading in mijn praktijk in Waalre.

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram